Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@10:26:22 GMT

تکاپوی ناشران در جنب و جوش مخاطبان نمایشگاه

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۸۱۹۳

تکاپوی ناشران در جنب و جوش مخاطبان نمایشگاه

معاون مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران گفت: برگزاری نمایشگاه باعث شده تا ناشران از خمودگی خارج و برای حضور در مهمترین رویداد فرهنگی به جنب و جوش بیفتند.

به گزارش ایمنا، منصور نظام آبادی، معاون مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ستاد خبری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب با بیان اینکه برگشت ناشران به مصلی تهران را باید یکی از اتفاقات مهم برای ناشران دانست، اظهار کرد: نمایشگاه کتاب که به عنوان بزرگ‌ترین رویداد حوزه کتاب به شمار می‌رود و از سوی دیگر در نمایشگاه مجازی نمی‌توان شور و شوق در میان مخاطبان دید، در حالی که در نمایشگاه حضوری اشتیاق قدم زدن در راهروها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بین ناشران هم تکاپو ایجاد می‌شود و هم در میان مردم که مخاطبان آن‌ها محسوب می‌شود، جنب و جوش ایجاد می‌شود.

وی به مشکلات ناشران در طول سال‌های اخیر اشاره و تصریح کرد: وضعیت ناشران باعث شد تا آن‌ها دچار خمودگی شوند اما برگزاری نمایشگاه امسال باعث شد تا جنب و جوشی در میان آن‌ها ایجاد شود، به طوری که خودمان تلاش کردیم تعداد کتاب قابل توجهی را برای نمایشگاه امسال آماده کنیم. در مقابل اعمال برخی سیاست‌ها مانند انتقال بن تخفیف به نمایشگاه کتاب مجازی باعث شد تا کمی از میزان بازدیدکنندگان کاسته شود.

معاون مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران بیان داشت: سال‌های قبل می‌دیدیم اتوبوس‌های مختلف از شهرهای مختلف دانشجویان را به نمایشگاه می‌آوردند که امسال با توجه به فروش آنلاین این مسأله دیگر وجود ندارد و ترجیح می‌دهند تا از نمایشگاه مجازی خرید کنند؛ این مسأله هم مزایا و هم معایب خودش را دارد.

نظام آبادی گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب به صورت مجازی نیز ویژگی‌های خاص به خودش را دارد به طور مثال انتشارات دانشگاه تهران در بستر مجازی فروش قابل توجهی را دارد و امکان عرضه همه آثار در این بستر فراهم است در حالی که در حوزه فیزیکی امکان عرضه محدودی از آثار وجود دارد؛ از این رو قطعاً برای ناشران نیز حضور در مجازی بهتر است چرا که بر اساس نیاز اقدام به چاپ آثار می‌کنند.

وی گفت: با توجه به آیین‌نامه وزارت ارشاد در نمایشگاه فیزیکی تنها ۷۰۰ عنوان آثار را داریم چرا که تنها باید اثاری که از سال ۹۷ به بعد چاپ شده‌اند را در نمایشگاه عرضه کنیم اما در نمایشگاه مجازی نزدیک به هزار و ۳۰۰ عنوان کتاب را برای فروش در نظر گرفته‌ایم.
به گزارش ایمنا، سی و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۱ اردیبهشت آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت در محل مصلی امام خمینی (ره) به دو شکل حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

کد خبر 574669

منبع: ایمنا

کلیدواژه: انتشارات دانشگاه تهران سی وسومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه بین المللی کتاب نمایشگاه کتاب شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انتشارات دانشگاه تهران باعث شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۸۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد

جزئیات برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تشریح شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه 16اردیبهشت ماه با حضور یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه و علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی برگزار شد.

رییس نمایشگاه کتاب تهران در این نشست و در پاسخ به پرسش تسنیم درباره اقدام وزارت ارشاد برای ممانعت از حضور ناشران کتاب ساز و پخته خوار که به انتشار کتاب‌های ناشران دیگر می پردازند،  گفت: ناشران پخته خوار  از گریزگاه‌ها و خلأهای قانونی برای انتشار کتاب استفاده می‌کنند و کتاب‌هایشان با تخفیف بالا ارائه می‌شود. امسال تلاش شده اگر روشن شد که ناشری آثار ناشران دیگر را کپی کرده یا از آنها استفاده نادرست و غیرقانونی داشته است در نمایشگاه حضور نداشته باشد البته این مهم نیاز به کار جمعی و گروهی دارد.

احمدوند ادامه داد: برنامه‌های ویژه‌ای برای غزه و فلسطین در نمایشگاه در نظر گرفته شده است. هم برنامه‌های مختلف و  هم کار حجمی و نمادسازی برای پاسداشت و یادبود مردم غزه تدارک دیده شده است. از نویسندگان و ناشران فعال در این حوزه تجلیل خواهیم کرد.

وی افزود:  حدود 60 ناشر خارجی امسال  50 هزار عنوان کتاب عرضه می‌کنند،  رویدادی با عنوان نشر ایران در روزهای  24,25,26 اردیبهشت در بخش بین الملل نمایشگاه برگزار می‌شود و نشر ایران معرفی خواهد شد. حدود 20 مهمان از کشورهای منطقه در نمایشگاه حضور دارند.

 

این خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب